P&L Construction

ロケーション: Kortrijk, Belgium 建築家: Interiors by Steven Vercruysse 床材:  Coffee Bean

In 2013 the construction company P&L relocated to a new building that had been built in a traditional manner while at the same time meeting the stringent insulation and ventilation requirements that make the office entirely energy-neutral. For the customers, the layout is very pleasing to the eye in terms of aesthetics, information and quality.

“2tec2 was the only product that met all our requirements. The unique, seamless aspect of the tiles and the homely but slightly industrial look have provided a significant contribution to a successful concept! The easy maintenance and convenient means of installation are of course also a nice advantage.”

Dieter Delaplace, Managing Director

プロジェクトに戻るプロジェクトに戻る